Endre Ikonbufferstørrelse I Windows 10 – Kolkatakurti
Back to top

Endre Ikonbufferstørrelse I Windows 10

De fleste datamaskiner har systemstasjonen tildelt bokstaven C, men din kan være annerledes. En annen måte å åpne system32-mappen uavhengig av stasjonsbokstaven er ved å utføre % WINDIR% system32. Last ned edge-show-address-bar.reg for å automatisere ovennevnte registerendringer. ZIP-filen inkluderer også en “angre” -fil, i tilfelle du vil gå tilbake til standardinnstillingene. Mange av oss kan ha blitt vant til “adressefeltet” for å utføre websøk alle disse årene ved hjelp av rgss202j.dll mangler forskjellige nettlesere.

  • Du bør bare kjøre et optimaliseringstrinn hvis du virkelig vet om det er vil være nyttig for operativsystemet.
  • Du fikk også sikkerhetsprogrammet Defender som beskytter mot nettets nyeste forbannelse, nemlig utpressingsvirus .
  • Kjør en antimalware og antivirus skanner på datamaskinen.
  • Som et resultat vil brukeren se en melding om at de problematiske filene er oppdaget og vil bli erstattet av de riktige versjonene.

Brukere må laste ned og kjøre “~System oppdateringsberedskap’ fra den offisielle nettsiden til Microsoft og skanne systemet for ødelagte filer i et forsøk på å fikse dem. For de som bruker Windows 10, utplassering bildet og service styringsverktøy kan hjelpe deg å løse komponenten butikken korrupsjon som ikke tillater SFC kommandoen fra riktig utførelse.

Datahjelp

I tillegg kan noen programmer også en smarttelefon eller et nettbrett optimalisere, andre ikke. Et PC-innstillingsprogram deaktiverer programmer som tidligere kjørte i bakgrunnen og øker batterilevetiden. Bruk av sentralbehandlingsenheten , fullt minne eller knapt ledig plass på harddisken kan føre til at PC-en blir treg. Hvor mye minne Du kan slå opp det i Windows Utforsker, og du kan bruke Oppgavebehandling for å finne ut hvor opptatt CPU og RAM er. Oppdater driverne for maskinvareenheter som kan være relatert til comctl32.dll. Hvis du for eksempel mottar en feilmelding “Filen comctl32.dll mangler” når du spiller et 3D-videospill, kan du prøve å oppdatere driverne for skjermkortet.

Slik Bruker Du Den Nye Windows 10 People

Men, uansett hvor godt du passer på er det i dataverdenen som ute i den virkelige verden; en del mangler folkeskikk. Programmer legger seg i oppstarten uten å spørre. Da tar jeg det som en personlig seier hver gang jeg tar dem på fersken og kan fjerne dem med et aggressivt museklikk. Når fortelleren er på, bruker du snarveier ALT + TAB for å bytte til vinduet Fortellerinnstillinger.

Hyper-V er Microsofts hypervisor-baserte virtualiseringssystem for 64-bits systemer. Den lar deg virtualisere operativsystemer og maskinvare, for eksempel harddisker og nettverkssvitsjer. Som andre virtualiseringssystemer kan Hyper-V brukes til å utvikle og teste programvare eller lage virtuelle servere.

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *